Дашівська громада

Вінницька область

Оголошення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Леухівського старостинського округу

Дата: 14.06.2023 13:26
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Дашівського  селищного голови Сергія Тітаренка  за №47-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури Бирко Любові Андріївни на посаду старости Леухівського старостинського округу Дашівської  селищної ради» та рішення організаційного комітету:

 

23 червня 2023 року о 10.00 год у Леухівському  Будинку культури буде проведено громадське обговорення у формі громадських слухань питання Про проведення громадського обговорення кандидатури Бирко Любові Андріївни на посаду старости Леухівського  старостинського округу Дашівської  селищної ради”.

Громадське обговорення проводиться для жителів с. Леухи з обов’язковим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” щодо карантинних обмежень.

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за телефоном: (04345) 3-22-50,  електронним листуванням dashivsilrada@meta.ua 

Для реєстрації особам, які хочуть взяти участь у громадському обговоренні з правом голосу, необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, передбачений для посвідчення особи та встановлення її місця проживання в Україні.

Запрошуємо жителів Леухівського  старостинського  округу взяти участь у громадському обговорені кандидатури старости Бирко Любові Андріївни.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь