Дашівська громада

Вінницька область

Покладання квітів з нагоди Дня Конституції України

Дата: 28.06.2023 13:59
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

  У 1996 році була прийнята Конституція України, молодої і суверенної європейської держави.   Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання.

     Сьогодні ми відзначаємо не лише  річницю функціонування Основного Закону  України, а й свідчимо про міцну волю та стійкість українців у відстоюванні власних прав і свобод. Щоденно дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, які ціною власного життя і здоров’я боронять країну, відстоюють наше право на життя у вільній, незалежній державі. Згадуємо видатних українців, котрі стояли біля витоків сучасної української державності.

    28 червня, з нагоди 27-ї річниці Дня Конституції України відбулось покладання  квітів   видатному уродженцю Дашева, письменнику, публіцисту, члену Проводу ОУН(Б), підполковнику, політичному керівнику УПА, Державному секретарю Міністерства інформації і пропаганди Українського Державного Правління, керівнику Бюро інформації Української Головної Визвольної Ради Позичанюку Йосипу Івановичу.

     У заході брали участь   керуюча справами виконавчого комітету Дашівської селищної ради    Світлана Фільваркова, представники структурних підрозділів селищної ради та трудових колективів громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь