Дашівська громада

Вінницька область

31 сесія Дашівської селищної ради 8 скликання

Дата: 08.07.2023 09:58
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

      Відбулася 31 сесія Дашівської селищної ради 8 скликання, участь у якій брали 20 депутатів. На сесії були присутні старости старостинських округів, начальники управлінь і відділів селищної  ради.

      На початку сесійного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували памʼять земляків та усіх захисників України, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє.

    Далі депутати розпочали свою роботу відповідно до порядку денного сесійного засідання, який включав 55 питань.

    У ході сесійного засідання було затверджено на посаду старости Леухівського старостинського округу Бирко Любов Андріївну. Погодили зміни до рішення 25 сесії Дашівської селищної ради від 23.12.2022 р. № 1021 «Про бюджет Дашівської селищної територіальної громади на 2023 рік», де передбачили кошти для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих учасників АТО/ООС,  сім’ям Захисників і Захисниць України, які загинули внаслідок окупаційної війни росії проти України для забезпечення паливом в осінньо-зимовий період та розглянули інші зміни.

     Розглянули і затвердили зміни до ряду функціонуючих програм. Також затвердили Програму інформатизації та цифровізації Дашівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

      Крім інших питань порядку денного було розглянуто заяви й клопотання юридичних та фізичних осіб з питань землекористування, надано дозволи на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для городництва, ухвалено рішення про затвердження технічних документацій із землеустрою, внесено зміни й уточнення до рішень попередніх сесій та інші.

      Всі проєкти рішень попередньо обговорювалися на засіданнях депутатських комісій. Прийняті рішення 31 сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь