Дашівська громада

Вінницька область

Позачергове засідання виконавчого комітету Дашівської селищної ради 8 скликання

Дата: 08.07.2023 11:54
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

    07.07.2023 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Дашівської селищної ради 8 скликання, яке провів селищний голова Сергій Тітаренко.

     Розпочалося засідання хвилиною мовчання. Присутні вшанування пам’ять Захисників, які віддали своє життя за Україну у боротьбі з російським ворогом. Вічна шана і слава нашим Героям.

    Члени виконавчого комітету заслухали звіт про  виконання бюджету  Дашівської селищної територіальної громади за І півріччя 2023 року.

   Про  плани заходів про відзначення на території Дашівської територіальної громади   Дня Державного Прапора України  та 32 річниці Незалежності України,  Дня Української державності,  Дня молоді проінформувала присутніх заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Надія Крилата.

    Проголосували члени виконавчого комітету за виділення матеріальної допомоги на лікування жителям Дашівської територіальної громади.

    Прийняті на засіданні виконкому рішення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь