Дашівська громада

Вінницька область

Оперативна нарада

Дата: 10.07.2023 15:21
Кількість переглядів: 683

Фото без опису

     10 липня 2023 року в сесійній залі Дашівської селищної ради відбулася оперативна нарада за участі секретаря селищної ради, керуючої справами виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів селищної ради, керівників комунальних підприємств і установ громади. Провів нараду селищний голова Сергій Тітаренко.

   На нараді розглянуто ряд питань, що стосуються життєдіяльності Дашівської територіальної  громади. Сергій Володимирович акцентував увагу керівників на завершенні робіт по облаштуванню укриттів та постійній  підтримці даних обєктів в належному стані.

     Одним із головних було також питання про стан підготовки закладів та установ громади до осінньо-зимового періоду. На сьогодні, за інформацією заступника начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Надії Крилатої, уже забезпечені паливом на 65% заклади загальної середньої освіти, а Криштопівська гімназія, Купчинецька філія Дашівського ліцею, Дашівський та Слободищенський ліцей – забезпечені стовідсотково. ЗДО забезпечені паливом на 56%, Слободищенський дитячий садочок – 100%.  Дрова продовжують довозити у всі комунальні установи громади.

    Начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Олександр Колісник надав інформацію про прокладання водогонів у населених пунктах громади: в с. Леухи завершують прокладання водогону і одна із бригад уже сьогодні розпочинатиме роботу в с. Кантелина.

     Сергій Володимирович Тітаренко проаналізував та визначив пріоритетні завдання на робочий тиждень.

    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь