Дашівська громада

Вінницька область

Медичних працівників привітали з професійним святом

Дата: 27.07.2023 20:10
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

   27.07.2023 року  Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко із першим заступником Володимиром Любаревичем, начальником відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я селищної ради Людмилою Ковальчук привітали  медичних працівників КП «Дашівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» і КНП «Дашівська міська лікарня» із професійним святом.

    У своєму виступі Сергій Володимирович зазначив, що всі працівники сфери охорони здоров’я – це ті, хто дає надію у найважчих ситуаціях, хто у позаробочий час залишає свою сім’ю, щоб пацієнти впоралися з хворобою, хто, незважаючи на небезпеку, самовіддано рятує наших воїнів на передовій, у польових госпіталях, повертає їх до життя в лікувальних закладах. Очільник громади подякував медичним працівникам Дашівщини за відданість справі, побажав щастя, наснаги й злагоди, миру і Перемоги та запевнив, що системна підтримка закладів охорони здоров’я триватиме і надалі. «Робимо і робитимемо все можливе, щоб медицина в Дашівській громаді не лише збереглась, а і розвивалася».

     Щирі слова привітання адресували своїм колегам керівники КП «Дашівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Василь Коваль і КНП «Дашівська міська лікарня» Руслан Пойта.

      За високий професіоналізм, сумлінну і невтомну працю, значний особистий внесок у наданні кваліфікованої медичної допомоги населенню найкращі працівники медичної галузі були нагороджені Почесними грамотами Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА, Подяками виконавчого комітету Дашівської селищної  ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь