Дашівська громада

Вінницька область

Він віддав своє життя за Україну…

Дата: 28.07.2023 17:29
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

     Сьогодні, 28 липня 2023 року, минає рік від дня загибелі у боях за Україну нашого земляка Балуха Олександра Сергійовича.

    Олександр народився 16 червня 1996 року в селі Леухи у родині Балух Наталії Василівни та Балуха Сергія Юрійовича. Зростав разом із молодшим братом Юрієм та сестрою Вікторією.  Після завершення навчання у школі здобув професію повара-бармена в Монастирищенському ліцеї. У 2017 році був призваний на строкову службу, в 2018 – уклав контракт на проходження військової служби  у Національній Гвардії України. Був учасником бойових дій (АТО). В 2021 році одружився.

     Після повномасштабного вторгнення ворога, став на захист України, своєї родини. Разом із побратимами Олександр Сергійович мужньо та віддано виконував свій громадянський і військовий обов’язок, даючи гідну відсіч ворогу. 28 липня 2022 року біля н. п. Щурівка Ізюмського району Харківської  області наш мужній Захисник загинув.

    За свій короткий вік Саша мав багато досягнень, особливо в спорті. Адже був обдарованим футболістом, захищав честь села, району, області, грав за збірну м. Ірпінь. Мав велику кількість нагород і спортивних, і військових.

   Разом із батьком, дружиною Героя, його маленькою донечкою, рідними, вшанувати пам'ять Захисника  прийшли в цей день перший заступник селищного голови Володимир Любаревич, секретар Дашівської селищної ради Світлана Войченко, староста Леухівського старостинського округу Любов Бирко. Схиливши голови, присутні вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили.

  Світла пам’ять про  Олександра Балуха назавжди збережеться у наших серцях…     

Фото без опису

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь