Дашівська громада

Вінницька область

День Української Державності

Дата: 29.07.2023 10:06
Кількість переглядів: 140

Фото без описуФото без опису

    28 липня з нагоди Дня Української Державності, за участі керівництва громади, старост старостинських округів, рідних наших полеглих Героїв, військовослужбовців, жителів селища відбулось урочисте підняття Державного Прапора України. У цей важливий день право підняти прапор було надано нашому Захисникові Сергію Коцерубі та медалістці-випускниці Дашівського ліцею Пойті Анні.

     Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко привітав жителів громади із знаковим для української нації днем, коли спільно ми згадуємо складні століття державотворення від часів князя Володимира і Київської Русі до боротьби за наш суверенітет під час повномасштабної агресії російської федерації.

     Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх Героїв, які загинули внаслідок боротьби за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Згадали поіменно кожного Захисника Дашівської громади, який віддав своє життя за  Україну, за нашу свободу, за майбутні покоління.   На Алеї Слави в знак шани і вдячності поклали квіти до портретів Героїв України, полеглих у жорстокій війні.   

    День Української Державності – це день, коли ми віддаємо шану нашим волелюбним предкам, які боролися за свободу і незалежність України, і всім, хто зараз бореться на фронті. Це день, коли ми об’єднуємося й висловлюємо свою вірність Україні.

 Пам’ятаймо Героїв, які загинули за Україну!

 Честь і слава Героям України! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь