Дашівська громада

Вінницька область

Центр надання адміністративних послуг Дашівської селищної ради

Дата: 07.08.2023 08:55
Кількість переглядів: 911

Фото без описуФото без опису

      У Центрі надання адміністративних послуг Дашівської селищної  ради створено максимально комфортні та сприятливі умови для прийому мешканців громади, є можливість отримання споживачем максимальної кількості адміністративних послуг в одному місці за простою та зрозумілою процедурою у найкоротший строк за мінімальної кількості відвідувань. На сьогодні у ЦНАПі суб’єкти звернень мають можливість отримати 210 адміністративних послуг (для ознайомлення: Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Дашівської селищної ради)В межах функцій, покладених на ЦНАП, планується продовжувати роботу в напрямку розширення спектру послуг.

   У Центр щодня звертаються десятки громадян для отримання послуг державної влади та місцевого самоврядування. Незважаючи на воєнний стан, ЦНАП продовжує працювати задля задоволення потреб населення та забезпечення отримання своєчасних і якісних адміністративних послуг мешканцями Дашівської ТГ та внутрішньо переміщеними особами.

      Протягом липня 2023 року працівниками ЦНАПу було надано 945 послуг, із них: ЦНАП смт Дашів – 681 послуга,  ВРМ с. Білки – 43 послуги, ВРМ с. Леухи – 32 послуги; 189 послуг надано в ЦНАПі працівниками Іллінецького відділення Пенсійного фонду України.

  Телефон для довідок: 3-24-50

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь