Дашівська громада

Вінницька область

Центр надання адміністративних послуг Дашівської селищної ради

Дата: 07.08.2023 08:55
Кількість переглядів: 885

Фото без описуФото без опису

      У Центрі надання адміністративних послуг Дашівської селищної  ради створено максимально комфортні та сприятливі умови для прийому мешканців громади, є можливість отримання споживачем максимальної кількості адміністративних послуг в одному місці за простою та зрозумілою процедурою у найкоротший строк за мінімальної кількості відвідувань. На сьогодні у ЦНАПі суб’єкти звернень мають можливість отримати 210 адміністративних послуг (для ознайомлення: Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Дашівської селищної ради)В межах функцій, покладених на ЦНАП, планується продовжувати роботу в напрямку розширення спектру послуг.

   У Центр щодня звертаються десятки громадян для отримання послуг державної влади та місцевого самоврядування. Незважаючи на воєнний стан, ЦНАП продовжує працювати задля задоволення потреб населення та забезпечення отримання своєчасних і якісних адміністративних послуг мешканцями Дашівської ТГ та внутрішньо переміщеними особами.

      Протягом липня 2023 року працівниками ЦНАПу було надано 945 послуг, із них: ЦНАП смт Дашів – 681 послуга,  ВРМ с. Білки – 43 послуги, ВРМ с. Леухи – 32 послуги; 189 послуг надано в ЦНАПі працівниками Іллінецького відділення Пенсійного фонду України.

  Телефон для довідок: 3-24-50

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь