Дашівська громада

Вінницька область

Благоустрій населених пунктів Дашівської громади продовжується

Дата: 19.03.2024 09:59
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

З метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій населених пунктів громади після зимового періоду, покращення благоустрою та озеленення на території населених пунктів Дашівської громади щороку проводяться  заходи з благоустрою.

 Незважаючи на несприятливі погодні умови, комунальне підприємство «Житлокомунгосп» Дашівської селищної ради розпочало роботи по благоустрою населених пунктів. Підприємством проведено обрізку дерев, розчищення придорожніх смуг, прибирання стихійних смітників  у с. Китайгород, Кальник, Шабельня, Купчинці, Яструбинці, Кантелина та смт Дашів. Проведено  прибирання кладовищ у с. Китайгород, Шабельня, Кантелина та смт Дашів. Завершуються роботи з проведення вуличного освітлення в с. Городок та розпочато монтаж вуличного освітлення в с. Купчинці по вулиці Київська та Набережна. По населених пунктах громади постійно проводиться поточний ремонт та технічне обслуговування мереж вуличного освітлення.

   Також КП «Житлокомунгосп» проведено грейдерування ґрунтових доріг в с. Кантелина, Леухи, Городок,  Копіївка  та буде продовжено в усіх населених пунктах громади.

     Закликаємо мешканців громади, які ще не приступили до прибирання, долучитися до проведення благоустрою на своїх ділянках та благоустрою населених пунктів в цілому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь