Дашівська громада

Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 28.03.2024 16:53
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Сьогодні, 28 березня, відбулось чергове  засідання виконавчого комітету  Дашівської селищної ради, яке провів селищний голова Сергій Тітаренко. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

На початку засідання було заслухано керівників комунальних підприємств щодо виконання фінансових планів за 2023 рік та внесення змін до фінансових планів на 2024 рік. 

Також були ухвалені рішення, що стосувались захисту прав дітей, а саме набуття статусу дитини-сироти, надання висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та ін.

Окремим питанням було затвердження заходів щодо організації щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів, затверджено тарифна централізоване водопостачання в населених пунктах Дашівської громади. Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну адреси об’єктів нерухомого майна та прийнято відповідні рішення.

Окремо було обговорено та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги на лікування поранених військових, а також надання матеріальної допомоги на лікування  цивільних жителів громади, які мають важкі захворювання.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь