Дашівська громада

Вінницька область

Проведено щотижневу оперативну нараду під керівництвом Дашівського селищного голови Сергія Тітаренка

Дата: 01.04.2024 09:58
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

01 квітня 2024 року відбулася щотижнева оперативна нарада, яку провів Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко з керівниками відділів,  відповідальними працівниками апарату селищної ради  та керівниками підприємств.

Проаналізовано стан роботи закладів освіти, медицини, проведення благоустрою. Учасники наради звітували про проведену роботу за минулий тиждень та проінформували присутніх щодо запланованих заходів на наступний період.

Коваль В. І., директор КНП «Дашівська АЗП-СМ» повідомив, що на даний час розпочато проведення поточного ремонту Слободищенського ФАПу та Китайгородської амбулаторії.

Начальник відділу КВМАЖКГБСПІР Олександр Колісник повідомив, що по населених пунктах Дашівської громади продовжуються планові роботи з благоустрою територій. У зв’язку з підвищенням температури повітря  було прийнято рішення про закінчення опалювального періоду 2023-2024 років в установах та підприємствах Дашівської селищної ради  з 01 квітня 2024 року.

На даний час  відбувається підготовка до чергової сесії селищної ради, яка відбудеться 12 квітня 2024 року. Протягом поточного тижня відбудуться засідання постійних комісій, на яких депутати матимуть можливість вивчити кожне з питань перед розглядом їх на пленарному засіданні.

За підсумками оперативної наради селищним  головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів.

                                                

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь