Дашівська громада

Вінницька область

А пам’ять не згасає… Річниця загибелі Захисників України

Дата: 03.07.2024 16:41
Кількість переглядів: 863

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні минає перша річниця з дня загибелі одразу двох Героїв України, найкращих її Синів, мужніх Воїнів, жителів Дашівської громади  – Мамчура Вячеслава Володимировича (с. Китайгород) та Василівського Богдана Олеговича (с. Городок), які поклали життя, захищаючи свою Батьківщину. Обірвалися  життя справжніх Патріотів,  Воїнів, які сумлінно виконували свій громадянський і військовий обов’язок, виявивши стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.

Мамчур Вячеслав Володимирович загинув 03 липня 2023 року в районі н. п. Терни Донецької області, а Василівський Богдан Олегович у цей же день загинув поблизу н. п. Кругляківка Куп’янського району Харківської області.

Сьогодні, у річницю загибелі, представники Дашівської селищної ради та рідні Героїв відвідали могили Захисників України та вшанували пам'ять Воїнів хвилиною мовчання.

Доземний уклін Вячеславу та Богдану за їхню вірність, чесність, мужність та силу. Вдячність – за хоробрість у боротьбі з окупантом, за силу духу та рішучість  захищати свою країну.

Щирі співчуття родинам загиблих Героїв. Сумуємо... Низько схиляємо голови у скорботі... Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці ні через рік, ні через десятки років.

З глибокою повагою ми завжди пам’ятатимемо наших Героїв. Їхні імена назавжди залишиться жити в серцях мешканців Дашівської  громади.

Вічний спочинок і світла пам'ять Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь