Дашівська громада

Вінницька область

Сьогодні, 15 липня, в Україні відзначають День Української Державності

Дата: 15.07.2024 14:44
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Свято запроваджене указом Президента України № 423/2021 від 24 серпня 2021 року, підписаним під час урочистостей до 30-ї річниці Незалежності України, в День Хрещення Київської Руси-України, коли вшановується пам’ять про видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення. Цьогоріч День української державності вперше відзначається 15 липня (за Новоюліанським календарем).

У селищі Дашів з нагоди свята представники Дашівської селищної ради та її виконавчих органів провели покладання квітів до меморіальної дошки діяча ОУН(б), підполковника УПА, члена УГВР, Йосипа Позичанюка. Також покладанням квітів до Алеї пам’яті вшанували пам'ять загиблих героїв російсько-української війни, які віддали своє життя за суверенітет і територіальну цілісність української держави та своє право на існування. Ми пам’ятаємо кожного, хто загинув за Україну. Вічна пам'ять Героям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь