Дашівська громада

Вінницька область

Відбулась 43 сесія Дашівської селищної ради

Дата: 12.07.2024 16:53
Кількість переглядів: 639

Фото без описуФото без описуФото без опису

12 липня Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко  провів чергове засідання сесії селищної  ради, у ході якого розглянули 56 питання порядку денного.

На початку  пленарного засідання сесії традиційно хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв російсько-української війни. Також вшанували пам'ять загиблих Героїв-односельчан, річниці з дня загибелі яких виповнюються у ці дні – Колодинського Анатолія Івановича та Загревського Сергія Олександровича.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного сесії.

У зв’язку із внесенням змін до Податкового кодексу України та Постанови КМУ №1330 від 28.12.2020 року було розглянуто питання  встановлення місцевих податків і зборів на території Дашівської селищної територіальної громади.

В ході роботи депутати внесли зміни до бюджету Дашівської селищної територіальної громади  на 2024 рік. Першочергово було виділено кошти на підтримку Збройних сил України в сумі 230 тисяч грн у вигляду передачі трансфернту державному бюджету. Також на співфінансування реалізації  обласного конкурсу «Безпечні стійкі громади» (на прибання БпЛА для ЗСУ) були  виділені кошти в сумі 475 860,00 грн.

Для проведення ремонту доріг були виділені кошти на  співфінансування експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення в межах територіальної громади по таких дорогах: - с. Китайгород – с. Леухи– 1 000 000 грн.;  селище Дашів – с. Росоховата – 270 000 грн.;  селище Дашів – с. Кантелина – 55 000 грн.

Також було внесено ряд інших змін до бюджету відповідно до звернень бюджетних установ територіальної громади.

На вимогу законодавства, у зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою, а саме: зміни «смт» на «селище», а також перейменуванням вулиць населених пунктів було внесено зміни до Статутів відділів та комунальних закладів громади.

Також депутатами селищної ради було заслухано звіт поліцейського офіцера Дашівської громади Амеліна Д. О. про свою роботу за перше півріччя  2024 року.  

Окрім того, розглянули питання, що стосуються управління майном комунальної власності та земельних відносин.

Усі  проєкти рішення були детально розглянуті та вивчені профільними  депутатськими  комісіями.

З усіма проєктами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Дашівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь