Дашівська громада

Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2022 р., 14:10
Наразі за допомогою чат-бота переселенці можуть знайти інформацію про можливість евакуації, проїзд блокпостів, доступне житло, працюючі аптеки та магазини, особливості виїзду та перебування за кордоном, а також – про можливість відновлення особистих документів, виплату пенсії та багато іншого.
08 Квітня, 2022 р., 15:04
Компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг надається фізичним особам-громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розміщували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО). Для отримання компенсації:
07 Квітня, 2022 р., 16:18
ОФІСОМ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА створено головну платформу збору доказів злочинів РФ 
31 Березня, 2022 р., 14:36
Її розмір 2 тис. грн для дорослого та 3 тис. – для дитини та людини з інвалідністю. Щоб отримати дану допомогу перш за все потрібно стати на облік ВПО, для цього потрібно подати заяву. Це можна зробити у ЦНАПі  за адресою смт Дашів, вул, Горького, 9, або ж у додатку «Дія» (в «Дії»" ця функція буде доступна орієнтовно з початку квітня). Крім жителів Криму, Донеччини та Луганщини, наразі таку довідку ВПО та державну допомогу зможуть отримати жителі Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Київської, Житомирської, Одеської, Волинської, Дніпропетровської областей та міста Києва. Які документи подаються разом із заявою Для отримання довідки переселенця разом із заявою необхідно подати один з документів, що засвідчує особу та підтверджує громадянство України: •  паспорт громадянина України (для повнолітніх); •  свідоцтво про народження дитини (для повнолітніх); •  інший документ, що посвідчує особу та підтверджує спеціальний статус заявника. Якщо вимушено переміщена  особа не зареєстрована на території, жителі якої можуть отримати статус ВПО, але фактично там проживає, тоді  необхідно надати  докази, що підтверджують факт проживання на цій території. Такими доказами можуть бути: •  військовий квиток з відомостями про проходження військової служби; •  трудова книжка з записами про трудову діяльність; •  документ, що підтверджує право власності на рухоме або нерухоме майно; •  рішення державної адміністрації, виконавчого органу міської чи районної ради про влаштування дитини до дитячого закладу, в прийомну сім'ю, дитячий будинок сімейного типу, встановлення опіки чи піклування; •  медичні документи; •  фотографії; •  відеозаписи; •  інші документи. Якщо заява про взяття на облік подається законним представником заявника, додатково подаються: •  документ, що засвідчує особу законного представника; •  документ, що підтверджує повноваження особи як законного представника (родинні стосунки між дитиною і заявником). Батьки / усиновителі такий документ не подають. •  свідоцтво про народження дитини, якщо оформляється дитина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь