Дашівська громада

Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути
31 Травня, 2023 р., 17:01
Під час воєнного стану набули популярності схеми з використанням фішингових сайтів, які маскуються під ресурси для оформлення соціальних виплат від держави, фондів, міжнародних організацій.
11 Травня, 2023 р., 16:58
Останніми днями почастішали повідомлення про повітряну тривогу. Тому, вкотре наголошуємо, нехтувати цим сповіщенням не можна. Варто особливо уважно виконувати рекомендації щодо заходів безпеки.
11 Травня, 2023 р., 16:01
СП ТОВ "Райффайзен-Агро" інформує про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур (озимий ріпак) на своїх полях у с. Яструбинці.
11 Травня, 2023 р., 13:43
 Сьогодні, 11 травня 2023 року минає  рік з дня загибелі нашого захисника, воїна, Героя, який віддав своє життя за Україну, нашого земляка, жителя с. Городок -  Перевертня Вадима Володимировича.
09 Травня, 2023 р., 14:52
       Сьогодні, 09 травня 2023 року, минає рік  з дня загибелі нашого Героя, одного з найкращих синів України, який віддав  життя, захищаючи свою рідну землю, нашого земляка, уродженця жителя с.  Кальник Романюка Юрія Юрійовича. Уже рік минув  від дня його загибелі, але миру на Україні ще немає. І наш обов’язок зробити все можливе, щоб жертва Юрія  та інших героїв не була марною. Щоб прапор України гордо майорів над вільною, мирною та незалежною Україною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь