Дашівська громада

Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Грудня, 2022 р., 17:33
    День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.
20 Грудня, 2022 р., 16:59
Дашівська селищна рада Гайсинського району Вінницької області повідомляє, що 20-30 грудня 2022 року у зв’язку з проведенням капітального ремонту Кальницького мосту в межах смуги відчуження автомобільної дороги Р-33 «Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка – (М-16)» через річку Сіб на ділянці км. 88+082 буде повністю перекрита дана ділянка дороги з 07.00 год до 19.00 год. Об’їзд даної ділянки дороги легковим та пасажирським транспортом буде здійснюватися  через населений пункт с. Шабельня згідно схеми.
14 Грудня, 2022 р., 16:26
На Вінниччині запрацював Telegram бот «ВінСоцБот», який містить уніфіковану інформацію про доступні послуги та допомогу для місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб під час військового стану.
13 Грудня, 2022 р., 16:43
Із початком зими та частими погодними змінами (сильні тумани, дощ, сніг, ожеледиця на проїзній частині), на жаль, значно зросла кількість ДТП. Лише минулого тижня на автошляхах Гайсинського району сталися три смертельні автопригоди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь