Дашівська громада

Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути
10 Січня, 2023 р., 09:07
У період з 2 по 8 січня 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 412 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події. У тому числі 73 злочини з ознаками кримінальних правопорушень, з них: 16 - крадіжки, 11 - злочини у сфері обігу наркотичних засобів, 9 - порушення законів та звичаїв війни,  8 – шахрайства, 8 - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 7 - нанесення тілесних ушкоджень,  3 - порушення правил безпеки дорожнього руху та інші.
03 Січня, 2023 р., 20:10
Дашівська громада успішно взяла участь у конкурсному відборі в межах проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» серед громад Вінницької області. Тому за підтримки Вінницької обласної військової адміністрації, у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини», швейцарсько-українською Програмою EGAP та Фондом Східна Європа будемо розробляти Програму цифровізації.
03 Січня, 2023 р., 09:06
Поліцейські патрулюють на вулицях населених пунктів та контролюють дотримання усіх вимог воєнного стану, зокрема і заборону на продаж та використання піротехнічних засобів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь